Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Enter the Gungeon Türkçe yama

12.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Enter the Gungeon! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ScoRPioN2, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Enter the Gungeon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Enter the Gungeon for PC, PS4 vb., klasik bir zindan tarayıcısı ile oyuncuların rastgele oluşturulmuş bir zindandan geçtiği bir nişancı oyununun iki boyutlu bir birleşimidir.

İndirme sayısı:
9613
Yayın yılı:
2016





Enter the Gungeon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Enter the Gungeon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Enter the Gungeon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Enter the Gungeon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Enter the Gungeon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Enter the Gungeon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Exit The Gungeon, Enter the Gungeonın bir yan ürünü olan aksiyon oyunu ve zindan tarayıcısının bir birleşimidir.
Clid the Snail, Hotline Miami veya Enter the Gungeon gibi oyunlardan esinlenen dinamik bir çift çubuklu nişancı oyunudur (her ne kadar ilk bakışta anlayamayacağınızı kabul etmek gerekir).
Saints Row IV: Enter the Dominatrix, Volitionın üçüncü şahıs aksiyon oyunları serisinin dördüncü bölümünün ilk hikaye genişletmesidir.
Cloudberry Kingdom, birden fazla oyun modu, rastgele oluşturulmuş seviyeler ve oyuncuların becerilerine hitap eden zorluk seviyesi ile klasik bir platform oyunudur.
Acımasız Ajanlar her hareketinizi takip eder. Kurşunlarından kaçacaksın.
Yorumlar
Yorum ekle