Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Exit the Gungeon Türkçe yama

04.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Exit the Gungeon. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Exit the Gungeon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Exit The Gungeon, Enter the Gungeonın bir yan ürünü olan aksiyon oyunu ve zindan tarayıcısının bir birleşimidir. Oyun, rastgele oluşturulmuş haritaların üstesinden gelmeye ve rakipleri ortadan kaldırmaya odaklanır.

İndirme sayısı:
8622
Yayın yılı:
2019





Exit the Gungeon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Exit the Gungeon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Exit the Gungeon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Exit the Gungeon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Exit the Gungeon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Exit the Gungeon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Clid the Snail, Hotline Miami veya Enter the Gungeon gibi oyunlardan esinlenen dinamik bir çift çubuklu nişancı oyunudur (her ne kadar ilk bakışta anlayamayacağınızı kabul etmek gerekir).
Saints Row IV: Enter the Dominatrix, Volitionın üçüncü şahıs aksiyon oyunları serisinin dördüncü bölümünün ilk hikaye genişletmesidir.
Exit, PC ve PlayStation oyuncuları tarafından iyi bilinen ilk Oddworld oyunlarına (Abes Oddysee ve Abes Exoddus) benzeyen oyun ile aksiyon ve mantık öğelerinin orijinal bir birleşimidir.
Acımasız Ajanlar her hareketinizi takip eder. Kurşunlarından kaçacaksın.
Enter the Gungeon for PC, PS4 vb., klasik bir zindan tarayıcısı ile oyuncuların rastgele oluşturulmuş bir zindandan geçtiği bir nişancı oyununun iki boyutlu bir birleşimidir.
Yorumlar
Yorum ekle