Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Enter The Matrix Türkçe yama

09.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Enter The Matrix. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Enter The Matrix (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
Acımasız Ajanlar her hareketinizi takip eder. Kurşunlarından kaçacaksın. Yerçekimine meydan okuyun. Tüm kuralları çiğneyin. İnsan ırkını köleleştiren devasa hayal dünyasının gizli derinliklerini keşfedin.

İndirme sayısı:
10076
Yayın yılı:
2003





Enter The Matrix oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Enter The Matrix dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Enter The Matrix klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Enter The Matrix ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Enter The Matrix oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Enter The Matrix içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Exit The Gungeon, Enter the Gungeonın bir yan ürünü olan aksiyon oyunu ve zindan tarayıcısının bir birleşimidir.
THE MATRIX: PATH OF NEO, gişe rekorları kıran sinema filmi üçlemesi THE MATRIX, THE MATRIX RELOADED ve THE MATRIX REVOLUTIONSın hikayesini takip edecek ve ilk kez oyuncuların Neo olarak oynamalarına
Saints Row IV: Enter the Dominatrix, Volitionın üçüncü şahıs aksiyon oyunları serisinin dördüncü bölümünün ilk hikaye genişletmesidir.
Enter the Gungeon for PC, PS4 vb., klasik bir zindan tarayıcısı ile oyuncuların rastgele oluşturulmuş bir zindandan geçtiği bir nişancı oyununun iki boyutlu bir birleşimidir.
Savaş Komutanlığı - En cesur ve en bağımlılık yapan klasik İkinci Dünya Savaşı taktik savaşı!
Yorumlar
Yorum ekle