Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Clid the Snail Türkçe yama

09.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Clid the Snail. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ArCADE.

Oyun için türkçe yama metni Clid the Snail (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Clid the Snail, Hotline Miami veya Enter the Gungeon gibi oyunlardan esinlenen dinamik bir çift çubuklu nişancı oyunudur (her ne kadar ilk bakışta anlayamayacağınızı kabul etmek gerekir).

İndirme sayısı:
8113
Yayın yılı:
2021





Clid the Snail oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Clid the Snail dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Clid the Snail klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Clid the Snail ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Clid the Snail oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Clid the Snail içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Feodal Çinde yer alan aksiyonlu MMocRPG oyunu. Heroes of Gaia, Age of Armor ve Terra Militaris gibi yapımları borçlu olduğumuz Snail Game stüdyosu (Asyada Suzhou Snail Electronic olarak bilinir)
AND ve iOSta yayınlanan Taichi Panda, zindan tarayıcıları tarzında sürdürülen MMORPG unsurlarına sahip bir mobil aksiyon oyunudur.
Tales of Gaia, Taichi Panda serisi ve Age of Wulin: Legend of the Nine Scrolls gibi oyunlar geliştirmekten sorumlu bir ekip olan Snail Games stüdyosu tarafından oluşturulan bir MMORPG oyunudur.
Salyangoz Olacak Mısın? Zorluk ve aksiyon açısından Super Meat Boy serisine yakın, hızlı tempolu bir platform oyunudur.
PC ve XONE için King of Wushu, Snail Games tarafından bilinen bir MOBA oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle