Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Will You Snail? Türkçe yama

15.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Will You Snail?. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama TMG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Will You Snail? (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Salyangoz Olacak Mısın? Zorluk ve aksiyon açısından Super Meat Boy serisine yakın, hızlı tempolu bir platform oyunudur. Bağımsız bir geliştirici olan Jonas Tyroller tarafından geliştirildi ve ilk solo ticari projesi.

İndirme sayısı:
8468
Yayın yılı:
2022





Will You Snail? oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Will You Snail? dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Will You Snail? klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Will You Snail? ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Will You Snail? oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Will You Snail? içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Feodal Çinde yer alan aksiyonlu MMocRPG oyunu. Heroes of Gaia, Age of Armor ve Terra Militaris gibi yapımları borçlu olduğumuz Snail Game stüdyosu (Asyada Suzhou Snail Electronic olarak bilinir)
AND ve iOSta yayınlanan Taichi Panda, zindan tarayıcıları tarzında sürdürülen MMORPG unsurlarına sahip bir mobil aksiyon oyunudur.
Clid the Snail, Hotline Miami veya Enter the Gungeon gibi oyunlardan esinlenen dinamik bir çift çubuklu nişancı oyunudur (her ne kadar ilk bakışta anlayamayacağınızı kabul etmek gerekir).
Tales of Gaia, Taichi Panda serisi ve Age of Wulin: Legend of the Nine Scrolls gibi oyunlar geliştirmekten sorumlu bir ekip olan Snail Games stüdyosu tarafından oluşturulan bir MMORPG oyunudur.
PC ve XONE için King of Wushu, Snail Games tarafından bilinen bir MOBA oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle