Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cloudberry Kingdom Türkçe yama

05.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Cloudberry Kingdom. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AGES.

Oyun için türkçe yama metni Cloudberry Kingdom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Cloudberry Kingdom, birden fazla oyun modu, rastgele oluşturulmuş seviyeler ve oyuncuların becerilerine hitap eden zorluk seviyesi ile klasik bir platform oyunudur.

İndirme sayısı:
8054
Yayın yılı:
2013





Cloudberry Kingdom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cloudberry Kingdom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cloudberry Kingdom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cloudberry Kingdom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cloudberry Kingdom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cloudberry Kingdom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KINGDOM HEARTS, ünlü Square Enix tarzında yaratılan yeni karakterler ve ortamlarla klasik Disney karakterlerini ve dünyalarını yeni bir hikayede birleştirir.
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, bir başka yenilenmiş Kingdom Hearts oyunu setidir.
Kingdom Seksenli: Summer of Greed, 2015 yılında başlatılan bir dizi orijinal strateji oyunu olan Kingdom Serisinin dördüncü taksitidir.
Kingdom Hearts: VR Experience, Kingdom Hearts serisinin hayranları için on dakikalık interaktif bir filmdir.
Kingdom: Two Crowns, noio adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip minimalist bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle