Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kingdom Eighties Türkçe yama

24.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Kingdom Eighties. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama TLG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Kingdom Eighties (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Kingdom Seksenli: Summer of Greed, 2015 yılında başlatılan bir dizi orijinal strateji oyunu olan Kingdom Serisinin dördüncü taksitidir. Fury Studios ekibi tarafından geliştirildi ve Raw Fury tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9588
Yayın yılı:
2023





Kingdom Eighties oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kingdom Eighties dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kingdom Eighties klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kingdom Eighties ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kingdom Eighties oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kingdom Eighties içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, bir başka yenilenmiş Kingdom Hearts oyunu setidir.
Norse Lands, 2018de piyasaya sürülen orijinal strateji oyunu Kingdom: Two Crowns için bir genişletmedir.
Legends of Kingdom Rush, 2011de piyasaya sürülen Kingdom Rush serisinin devamı olan roguelike unsurlara sahip bir RPGdir.
Kingdom: Two Crowns, noio adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip minimalist bir strateji oyunudur.
Kingdom Rush Vengeance, Uruguaydan Ironhide Game Studio tarafından 2011de başlatılan çok popüler kule savunma strateji oyunları serisinin dördüncü oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle