Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kingdom: Two Crowns Norse Lands Türkçe yama

03.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Kingdom: Two Crowns Norse Lands! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama SHWZ sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Kingdom: Two Crowns Norse Lands (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Norse Lands, 2018de piyasaya sürülen orijinal strateji oyunu Kingdom: Two Crowns için bir genişletmedir. Eklenti, Stumpy Squid ekibi tarafından, Mayıs 2019da markanın haklarını alan Raw Fury ile işbirliği içinde geliştirildi.

İndirme sayısı:
9392
Yayın yılı:
2021





Kingdom: Two Crowns Norse Lands oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kingdom: Two Crowns Norse Lands dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kingdom: Two Crowns Norse Lands klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kingdom: Two Crowns Norse Lands ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kingdom: Two Crowns Norse Lands oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kingdom: Two Crowns Norse Lands içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Twisted Lands efsanesi, en çok satan Twisted Lands: Shadow Townın sürükleyici devamında devam ediyor!
Kingdom: Two Crowns, noio adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip minimalist bir strateji oyunudur.
Kraliyetler ve Piyonlar: Aldatma Krallığı, esas olarak Kırık Kılıç, Maymun Adası, Syberia ve Still Life serisinden esinlenen klasik bir nokta ve tıklama macera oyunudur.
Kingdom: New Lands, PC, PS4 vb. cihazlarda yayınlanan RPG özelliklerine sahip minimalist, yandan kaydırmalı 2D bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle