Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Terminal Velocity Türkçe yama

08.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Terminal Velocity. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ACME, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Terminal Velocity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
Bir barf çantasıyla gelmesi gereken bu saf aksiyon oyununda uçun! Şimdi Terminal Velocityye tırmanın ve bir seçenek olarak savaş sunan uçuş simülatörlerine asla geri dönmeyeceksiniz.

İndirme sayısı:
10591
Yayın yılı:
1995





Terminal Velocity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Terminal Velocity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Terminal Velocity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Terminal Velocity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Terminal Velocity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Terminal Velocity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
2212de uzak yıldız Vilio patlayarak kırmızı bir deve dönüştü ve derin uzay madenciliği gemilerimize, koloni kruvazörlerimize ve Özel Kuvvetler savaş uçaklarımıza elektromanyetik bir darbe göndererek
Her biri kendi benzersiz kişiliği, beceri seti ve nitelikleri olan Yüksek Hızlı Bowlers ile tanışın.
BloodRayne: Terminal Cut, korku unsurları içeren bir TPP aksiyon oyunudur.
Velocity 2X, bilim kurgu platform oyunudur ve tek bir macerada onları vurun.
BloodRayne 2: Terminal Cut, 2004 yılında PlayStation 2 ve Xboxta piyasaya sürülen ve bir yıl sonra PCye taşınan Terminal Reality stüdyosundan aksiyon oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle