Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BloodRayne: Terminal Cut Türkçe yama

27.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz BloodRayne: Terminal Cut. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ICU, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni BloodRayne: Terminal Cut (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
BloodRayne: Terminal Cut, korku unsurları içeren bir TPP aksiyon oyunudur. Bu, Terminal Reality tarafından geliştirilen, 2002de piyasaya sürülen BloodRayne serisinin ilk bölümünün yeniden düzenlenmiş halidir.

İndirme sayısı:
8733
Yayın yılı:
2020





BloodRayne: Terminal Cut oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BloodRayne: Terminal Cut dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BloodRayne: Terminal Cut klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BloodRayne: Terminal Cut ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BloodRayne: Terminal Cut oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BloodRayne: Terminal Cut içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BloodRayne, 1930larda geçen korku unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
BloodRayne, vampir ve insanın doğal olmayan birlikteliğinden doğan bir dampirdir.
Bir barf çantasıyla gelmesi gereken bu saf aksiyon oyununda uçun! Şimdi Terminal Velocityye tırmanın ve bir seçenek olarak savaş sunan uçuş simülatörlerine asla geri dönmeyeceksiniz.
BloodRayne Betrayal: Fresh Bites, BloodRayne serisinin üçüncü bölümünün yeniden düzenlenmiş halidir.
BloodRayne 2: Terminal Cut, 2004 yılında PlayStation 2 ve Xboxta piyasaya sürülen ve bir yıl sonra PCye taşınan Terminal Reality stüdyosundan aksiyon oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle