Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BloodRayne 2 Türkçe yama

15.12.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız BloodRayne 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni BloodRayne 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
BloodRayne, vampir ve insanın doğal olmayan birlikteliğinden doğan bir dampirdir. Bir vampirin güçleriyle kutsanmış, ancak dindirilemez kan susuzluğu ve güneş ışığına karşı zayıflığı ile lanetlenmiş olan Rayne, BloodRayne 2de şimdiye kadarki en kişisel savaşıyla karşı karşıyadır.

İndirme sayısı:
8952
Yayın yılı:
2004





BloodRayne 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BloodRayne 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BloodRayne 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BloodRayne 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BloodRayne 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BloodRayne 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BloodRayne, 1930larda geçen korku unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
BloodRayne: Terminal Cut, korku unsurları içeren bir TPP aksiyon oyunudur.
PC, PS4 vb. için Kürek Şövalyesi, Sean Velasco ve Way Forwardın bir grup eski çalışanı (A Boy and His Blob, BloodRayne: Betrayal gibi oyunların yaratıcıları) tarafından 2011 yılında kurulan bağımsız
BloodRayne Betrayal: Fresh Bites, BloodRayne serisinin üçüncü bölümünün yeniden düzenlenmiş halidir.
BloodRayne 2: Terminal Cut, 2004 yılında PlayStation 2 ve Xboxta piyasaya sürülen ve bir yıl sonra PCye taşınan Terminal Reality stüdyosundan aksiyon oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle