Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Velocity 2X Türkçe yama

17.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Velocity 2X. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir R2R.

Oyun için türkçe yama metni Velocity 2X (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: R2R
Oyun açıklaması:
Velocity 2X, bilim kurgu platform oyunudur ve tek bir macerada onları vurun. Velocity Ultranın merakla beklenen bu devamı, iki klasik oyun formatını tek bir kusursuz macerada bir araya getiriyor ve ödüllü yukarıdan aşağıya vur em-up oyununun yanı sıra bulmaca platformlu aksiyonu içeriyor!

İndirme sayısı:
9286
Yayın yılı:
2014





Velocity 2X oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Velocity 2X dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Velocity 2X klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Velocity 2X ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Velocity 2X oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Velocity 2X içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Her biri kendi benzersiz kişiliği, beceri seti ve nitelikleri olan Yüksek Hızlı Bowlers ile tanışın.
PC için Deep Space Settlement, klasik 4X oyunlarının ve popüler RTSlerin unsurlarını birleştiren kapsamlı bir uzay strateji oyunudur.
Mini-Mech Mayhem, portföyü Velocity 2X ve Tiny Traxi içeren bir stüdyo olan FuturLab tarafından geliştirilen bir kavga oyunudur.
Bir barf çantasıyla gelmesi gereken bu saf aksiyon oyununda uçun! Şimdi Terminal Velocityye tırmanın ve bir seçenek olarak savaş sunan uçuş simülatörlerine asla geri dönmeyeceksiniz.
PC, XONE ve PS4 için Livelock, klasik yukarıdan aşağıya görünümden oynanan işbirliği odaklı bir bilim kurgu nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle