Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deep Space Settlement Türkçe yama

01.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Deep Space Settlement, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Deep Space Settlement (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
PC için Deep Space Settlement, klasik 4X oyunlarının ve popüler RTSlerin unsurlarını birleştiren kapsamlı bir uzay strateji oyunudur. Deneyimli bir oyun tasarımcısı olan Stéphanie Rancourt tarafından kurulan Kanadalı bir stüdyo olan Escape Velocity tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10879
Yayın yılı:
2023





Deep Space Settlement oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deep Space Settlement dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deep Space Settlement klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deep Space Settlement ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deep Space Settlement oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deep Space Settlement içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pah-wraithler, sürgüne gönderilmiş, her şeye gücü yeten uzaylılardan oluşan bir ırk geri dönmenin eşiğinde.
Settlers: The Colossus, Alawar Entertainmentın ilgi alanları "gizli nesneler" ve karmaşık olmayan stratejiler gibi oyunlara odaklanan sıradan oyunculara yönelik bir önerisidir.
Settlement Survival bir şehir kurma strateji oyunudur. Banished oyununun ilham kaynağı olduğu bu yapım, Gleamer Studio ekibi tarafından geliştirildi.
Deep Dungeons of Doom, klasik zindan tarayıcılarını saf özüne getiren bir AND, iOS ve PC tabanlı eski okul RPGsidir.
Star Trek: Deep Space Nineın son iki sezonunu kasıp kavuran Dominion War, Federasyon ve Klingonların ittifakını Kardasyalılara ve işgalci Dominion filolarına karşı Alfa Çeyreğinin kontrolü için uzun
Yorumlar
Yorum ekle