Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Settlement Survival Türkçe yama

24.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Settlement Survival. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Settlement Survival (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Settlement Survival bir şehir kurma strateji oyunudur. Banished oyununun ilham kaynağı olduğu bu yapım, Gleamer Studio ekibi tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10694
Yayın yılı:
2023





Settlement Survival oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Settlement Survival dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Settlement Survival klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Settlement Survival ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Settlement Survival oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Settlement Survival içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Settlers: The Colossus, Alawar Entertainmentın ilgi alanları "gizli nesneler" ve karmaşık olmayan stratejiler gibi oyunlara odaklanan sıradan oyunculara yönelik bir önerisidir.
PC için Deep Space Settlement, klasik 4X oyunlarının ve popüler RTSlerin unsurlarını birleştiren kapsamlı bir uzay strateji oyunudur.
Ashwalkers: A Survival Journey (orijinal adı Cendres: A Survival Journey), hayatta kalma unsurları olan bir kıyamet sonrası aksiyon macera oyunudur.
AWAY: The Survival Series, doğa belgesellerinden ilham alan keşif ve hayatta kalma unsurlarına sahip bir macera oyunudur.
Last Day on Earth: Survival, Forge of Glory ve One Life gibi uygulamalarla tanınan Kefir!
Yorumlar
Yorum ekle