Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ashwalkers: A Survival Journey Türkçe yama

19.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Ashwalkers: A Survival Journey. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama CHAOS!.

Oyun için türkçe yama metni Ashwalkers: A Survival Journey (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Ashwalkers: A Survival Journey (orijinal adı Cendres: A Survival Journey), hayatta kalma unsurları olan bir kıyamet sonrası aksiyon macera oyunudur.

İndirme sayısı:
8431
Yayın yılı:
2021





Ashwalkers: A Survival Journey oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ashwalkers: A Survival Journey dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ashwalkers: A Survival Journey klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ashwalkers: A Survival Journey ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ashwalkers: A Survival Journey oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ashwalkers: A Survival Journey içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yargı: Apocalypse Survival Simulation, RPG ve hayatta kalma oyunları özelliklerine sahip gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
ARK: Survival Evolved, oyuncuları dinozorlar ve diğer oyuncularla karşı karşıya getiren, açık bir dünyada geçen bir sandbox hayatta kalma simülatörüdür.
Winter Survival Simulator, Polonyalı stüdyo Drago Entertainment tarafından geliştirilen ve Movie Games tarafından yayınlanan bir hayatta kalma oyunudur.
AWAY: The Survival Series, doğa belgesellerinden ilham alan keşif ve hayatta kalma unsurlarına sahip bir macera oyunudur.
ARK: Survival Evolved Mobile, PlayStation 4, Xbox One ve PClerden bilinen bir oyun olan ARK: Survival Evolvedin mobil versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle