Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Trek Deep Space Nine: The Fallen Türkçe yama

18.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Star Trek Deep Space Nine: The Fallen, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir J@CK@L.

Oyun için türkçe yama metni Star Trek Deep Space Nine: The Fallen (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Pah-wraithler, sürgüne gönderilmiş, her şeye gücü yeten uzaylılardan oluşan bir ırk geri dönmenin eşiğinde. Güçlerini serbest bırakmanın ve kullanmanın anahtarı üç arkaik Kırmızı Küredir.

İndirme sayısı:
10432
Yayın yılı:
2000





Star Trek Deep Space Nine: The Fallen oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Trek Deep Space Nine: The Fallen dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Trek Deep Space Nine: The Fallen klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Trek Deep Space Nine: The Fallen ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Trek Deep Space Nine: The Fallen oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Trek Deep Space Nine: The Fallen içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trek: Deep Space Nineın son iki sezonunu kasıp kavuran Dominion War, Federasyon ve Klingonların ittifakını Kardasyalılara ve işgalci Dominion filolarına karşı Alfa Çeyreğinin kontrolü için uzun
Haziran 2010da Gameforge, Star Trek tabanlı MMOların piyasaya sürülmesi için CBS ile bir anlaşma imzaladı ve üç ay sonra ilkini duyurdu.
Legacy, tüm Star Trek Evrenini kapsayan destansı bir Yıldız Filosu savaşı oyunudur.
Star Trek: Borg Assimilator, Star Trek evrenine gömülü dünyayı inşa etmenin ilk simülasyonudur.
PC için Star Trek Düşmanları, çoğunlukla filmlerden ve dizilerden bilinen popüler Star Trek evrenine dayanan dijital bir kart oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle