Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Trek: Legacy Türkçe yama

05.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Star Trek: Legacy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Star Trek: Legacy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Legacy, tüm Star Trek Evrenini kapsayan destansı bir Yıldız Filosu savaşı oyunudur. Oyuncular, savaş gemilerinden oluşan bir görev gücünün Amirali olur ve büyük ölçekli savaşlarda filolarını zafere götürmek zorundadırlar.

İndirme sayısı:
10282
Yayın yılı:
2006





Star Trek: Legacy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Trek: Legacy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Trek: Legacy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Trek: Legacy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Trek: Legacy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Trek: Legacy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trek: Fleet Command, yıldız üssü komutanı rolünü oynadığımız gelişmiş bir strateji oyunudur.
Mad Doc Software tarafından geliştirilen, PC için Activision, Inc.in Star Trek: Armada II ile bir yıldız gemisi filosunun komutasını elinize alın.
Star Trek Bridge Commander, Yeni Nesil evrende sizi gerçekten kendi Yıldız Filosu yıldız geminizin ve mürettebatınızın komutasına veren ilk uzay simülasyonudur.
Star Trek: Borg Assimilator, Star Trek evrenine gömülü dünyayı inşa etmenin ilk simülasyonudur.
PC için Star Trek Düşmanları, çoğunlukla filmlerden ve dizilerden bilinen popüler Star Trek evrenine dayanan dijital bir kart oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle