Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Trek: Fleet Command Türkçe yama

27.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Star Trek: Fleet Command. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ADMINCRACK.

Oyun için türkçe yama metni Star Trek: Fleet Command (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Star Trek: Fleet Command, yıldız üssü komutanı rolünü oynadığımız gelişmiş bir strateji oyunudur. Üs, medeniyetin eteklerinde yer almaktadır.

İndirme sayısı:
8266
Yayın yılı:
2018





Star Trek: Fleet Command oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Trek: Fleet Command dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Trek: Fleet Command klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Trek: Fleet Command ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Trek: Fleet Command oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Trek: Fleet Command içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nebulous: Fleet Command, bir bilimkurgu strateji savaş oyunudur. İlk projesi olduğu Eridanus Industries stüdyosu tarafından geliştirildi ve yayınlandı.
Son olarak, STAR TREKTM ismine layık bir yıldız gemisi deniz savaş oyunu.
Legacy, tüm Star Trek Evrenini kapsayan destansı bir Yıldız Filosu savaşı oyunudur.
Star Trek Starfleet Command: Orion Pirates, efsanevi Star Trek bilim kurgu destanının gerçeklerinde geçen gerçek zamanlı bir stratejidir.
PC için Star Trek Düşmanları, çoğunlukla filmlerden ve dizilerden bilinen popüler Star Trek evrenine dayanan dijital bir kart oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle