Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

High Velocity Bowling Türkçe yama

27.10.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik High Velocity Bowling. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni High Velocity Bowling (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Her biri kendi benzersiz kişiliği, beceri seti ve nitelikleri olan Yüksek Hızlı Bowlers ile tanışın. High Velocity Bowling™, gerçek kulvar ortamlarıyla gerçek bir bowling salınımını simüle etmek için SIXAXIS™ kablosuz kontrol cihazını kullanır ve gerçekten yeni nesil bir bowling oyunu sağlar.

İndirme sayısı:
10814
Yayın yılı:
2007





High Velocity Bowling oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) High Velocity Bowling dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales High Velocity Bowling klasörüne koyun.

3. Türkçe yama High Velocity Bowling ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


High Velocity Bowling oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve High Velocity Bowling içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu, gerçek bowling salonuna gitmeden önce bir tür ısınma olabilen çok gerçekçi bir bowling simülatörüdür.
AMF Xtreme Bowling 2006, son derece başarılı bir diziyi takip ediyor ve etrafında bir katil oyun ile bowling simülasyonunun en iyi ve en gerçekçisini getiriyor.
AMF Bowling World Lanes, AMF Bowling Pinbustersın ikinci bölümü! popüler bowling hakkında bir oyun.
Brunswick Pro Bowling, oyunculara otantik manzaralar ve sesler ve resmi Brunswick bowling ekipmanları ile eksiksiz, ayrıntılı, gerçekçi bir bowling merkezi deneyimi sunacak.
Black Market Bowling, gerçek bowling mekaniklerini bazı çılgın yerlerde kişiselleştirilmiş toplarını yuvarlayan çılgın ve eğlenceli karakterlerle birleştirir.
Yorumlar
Yorum ekle