Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

AMF Bowling World Lanes Türkçe yama

28.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz AMF Bowling World Lanes! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ScoRPioN2, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni AMF Bowling World Lanes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
AMF Bowling World Lanes, AMF Bowling Pinbustersın ikinci bölümü! popüler bowling hakkında bir oyun. Daha önce olduğu gibi bu kez de dünyanın önde gelen sporcusu AMF Bowling bu sporun tanıtımına adını verdi.

İndirme sayısı:
10781
Yayın yılı:
2008





AMF Bowling World Lanes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) AMF Bowling World Lanes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales AMF Bowling World Lanes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama AMF Bowling World Lanes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


AMF Bowling World Lanes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve AMF Bowling World Lanes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Artık şerit beklemek ve ayakkabı kiralamak yok! PCyi vuran en yeni ve en büyük bowling simülasyonu Fast Lanes Bowling ile tüm sokağın sahibi sizsiniz.
En iyi bowling patenlerinizi giyin ve parlak Noel topunuzu parlatın. Noeli o açgözlü küçük birlik elflerinden kurtarmanın zamanı geldi.
Bu, gerçek bowling salonuna gitmeden önce bir tür ısınma olabilen çok gerçekçi bir bowling simülatörüdür.
Crazy Bowling Strike EX, anime tarzı bir arcade oyunu ve geleneksel bowlingin bir çeşididir.
Brunswick Pro Bowling, oyunculara otantik manzaralar ve sesler ve resmi Brunswick bowling ekipmanları ile eksiksiz, ayrıntılı, gerçekçi bir bowling merkezi deneyimi sunacak.
Yorumlar
Yorum ekle