Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Elf Bowling 1 & 2 Türkçe yama

15.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Elf Bowling 1 & 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Reloaded, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Elf Bowling 1 & 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Reloaded
Oyun açıklaması:
En iyi bowling patenlerinizi giyin ve parlak Noel topunuzu parlatın. Noeli o açgözlü küçük birlik elflerinden kurtarmanın zamanı geldi. Noel Babanın bu elflere saldırının gerçek anlamını göstermesine yardım edin!

İndirme sayısı:
10605
Yayın yılı:
2005





Elf Bowling 1 & 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Elf Bowling 1 & 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Elf Bowling 1 & 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Elf Bowling 1 & 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Elf Bowling 1 & 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Elf Bowling 1 & 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu, gerçek bowling salonuna gitmeden önce bir tür ısınma olabilen çok gerçekçi bir bowling simülatörüdür.
Bowling gömleklerinizi giyin ve ayakkabılarınızı bağlayın, kulvarlara çıkma zamanı, Global Star yazılımı en sevdiğiniz iç mekan sporunu şimdi Friday Night Bowlingde PC için sunuyor!
AMF Xtreme Bowling 2006, son derece başarılı bir diziyi takip ediyor ve etrafında bir katil oyun ile bowling simülasyonunun en iyi ve en gerçekçisini getiriyor.
AMF Bowling World Lanes, AMF Bowling Pinbustersın ikinci bölümü! popüler bowling hakkında bir oyun.
Brunswick Pro Bowling, oyunculara otantik manzaralar ve sesler ve resmi Brunswick bowling ekipmanları ile eksiksiz, ayrıntılı, gerçekçi bir bowling merkezi deneyimi sunacak.
Yorumlar
Yorum ekle