Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Friday Night 3D Bowling Türkçe yama

03.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Friday Night 3D Bowling. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Friday Night 3D Bowling (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Bowling gömleklerinizi giyin ve ayakkabılarınızı bağlayın, kulvarlara çıkma zamanı, Global Star yazılımı en sevdiğiniz iç mekan sporunu şimdi Friday Night Bowlingde PC için sunuyor!

İndirme sayısı:
9936
Yayın yılı:
2003





Friday Night 3D Bowling oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Friday Night 3D Bowling dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Friday Night 3D Bowling klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Friday Night 3D Bowling ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Friday Night 3D Bowling oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Friday Night 3D Bowling içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu muhteşem simülasyon, yenilikçi 3D motoruyla sizi inandıramaz hale getirecek.
En iyi bowling patenlerinizi giyin ve parlak Noel topunuzu parlatın. Noeli o açgözlü küçük birlik elflerinden kurtarmanın zamanı geldi.
AMF Bowling World Lanes, AMF Bowling Pinbustersın ikinci bölümü! popüler bowling hakkında bir oyun.
Brunswick Pro Bowling, oyunculara otantik manzaralar ve sesler ve resmi Brunswick bowling ekipmanları ile eksiksiz, ayrıntılı, gerçekçi bir bowling merkezi deneyimi sunacak.
Friday the 13th: The Game for PC, PS4 ve XONE, Friday the 13th korku serisinin uyarlaması olan eşzamansız çok oyunculu üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle