Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Friday Night 3D Darts Türkçe yama

08.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Friday Night 3D Darts. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SDV, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Friday Night 3D Darts (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Bu muhteşem simülasyon, yenilikçi 3D motoruyla sizi inandıramaz hale getirecek. Gerçek dart oynuyormuşsunuz gibi görünüyor ve hissediyor! Nihai ödülü almak için çeşitli benzersiz rakiplere meydan okuyun ve onları yenin: Turnuva Şampiyonları kupası!

İndirme sayısı:
10002
Yayın yılı:
2003





Friday Night 3D Darts oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Friday Night 3D Darts dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Friday Night 3D Darts klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Friday Night 3D Darts ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Friday Night 3D Darts oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Friday Night 3D Darts içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Friday the 13th: Killer Puzzle, Blue Wizard Digitalin en çok satan mantık oyunu Slayaway Campin devamıdır.
Dart geri döndü ve her zamankinden daha iyi! Ödüllü stüdyo Rebellion tarafından tamamen yeniden yazılan PDC World Championship Darts 2009, bugüne kadarki en iyi dart oyunudur.
Bowling gömleklerinizi giyin ve ayakkabılarınızı bağlayın, kulvarlara çıkma zamanı, Global Star yazılımı en sevdiğiniz iç mekan sporunu şimdi Friday Night Bowlingde PC için sunuyor!
Friday the 13th: The Game for PC, PS4 ve XONE, Friday the 13th korku serisinin uyarlaması olan eşzamansız çok oyunculu üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.
Otantik dart oynama hissi ile, rakibinizi yenmek için atışlarınızı hassas ve kolay bir şekilde kontrol ederken eğlenceye hazırlanın.
Yorumlar
Yorum ekle