Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PDC World Championship Darts 2009 Türkçe yama

19.10.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik PDC World Championship Darts 2009. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AHCU.

Oyun için türkçe yama metni PDC World Championship Darts 2009 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Dart geri döndü ve her zamankinden daha iyi! Ödüllü stüdyo Rebellion tarafından tamamen yeniden yazılan PDC World Championship Darts 2009, bugüne kadarki en iyi dart oyunudur.

İndirme sayısı:
9796
Yayın yılı:
2009





PDC World Championship Darts 2009 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PDC World Championship Darts 2009 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PDC World Championship Darts 2009 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PDC World Championship Darts 2009 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PDC World Championship Darts 2009 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PDC World Championship Darts 2009 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Açıklama Dünya Şampiyonası Oyunları, elde taşınabilir konsollarda bulunan en gerçekçi atletizm simülasyonudur.
En çok satan poker video oyunu markasının yayıncılarından World Championship Poker World Championship Cards, tüm arkadaşlarınıza meydan okumak için eğlenceli çeşitli kart oyunları sunacak!
SBK WORLD CHAMPIONSHIP® DENEYİMİNİ YAŞAYIN! Dünyanın en heyecan verici iki tekerlekli yarışmasının takımları, sürücüleri, bisikletleri ve pistleriyle WSBK™ Şampiyonasının resmi oyunu.
Şimdiye kadarki en eleştirmenlerce beğenilen ragbi oyunu geri döndü.
2007nin en iyi on oyuncusunu içeren orijinal rekabet dart oyunu. Klasik parti oyunlarının yanı sıra turnuva ve sergi modları da içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle