Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World Championship Cards Türkçe yama

01.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz World Championship Cards. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni World Championship Cards (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
En çok satan poker video oyunu markasının yayıncılarından World Championship Poker World Championship Cards, tüm arkadaşlarınıza meydan okumak için eğlenceli çeşitli kart oyunları sunacak!

İndirme sayısı:
8408
Yayın yılı:
2007





World Championship Cards oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World Championship Cards dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World Championship Cards klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World Championship Cards ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World Championship Cards oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World Championship Cards içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Championship Manager: World of Football, Championship Manager 5in çıkışından bu yana dizi ile ilgilenen Beatiful Game stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir futbol menajeridir.
Blöf yaparken en iyi poker yüzünüzü ve çelik gibi sinirlerinizi yüksek bahisli masaya getirin ve oyunun efsanelerinden potu çalmaya çalışın.
İlk kez, Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası Turnuvası serisi, Nintendo DS™de ilk kez sahneye çıkıyor.
Kendinizi poker dünyasında dikkate alınması gereken bir güç olarak mı düşünüyorsunuz?
2007nin en iyi on oyuncusunu içeren orijinal rekabet dart oyunu. Klasik parti oyunlarının yanı sıra turnuva ve sergi modları da içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle