Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PDC World Championship Darts Türkçe yama

24.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, PDC World Championship Darts, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: LEGEND, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni PDC World Championship Darts (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:


İndirme sayısı:
9068
Yayın yılı:
2006





PDC World Championship Darts oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PDC World Championship Darts dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PDC World Championship Darts klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PDC World Championship Darts ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PDC World Championship Darts oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PDC World Championship Darts içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Championship Manager: World of Football, Championship Manager 5in çıkışından bu yana dizi ile ilgilenen Beatiful Game stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir futbol menajeridir.
Dart geri döndü ve her zamankinden daha iyi! Ödüllü stüdyo Rebellion tarafından tamamen yeniden yazılan PDC World Championship Darts 2009, bugüne kadarki en iyi dart oyunudur.
En çok satan poker video oyunu markasının yayıncılarından World Championship Poker World Championship Cards, tüm arkadaşlarınıza meydan okumak için eğlenceli çeşitli kart oyunları sunacak!
SBK WORLD CHAMPIONSHIP® DENEYİMİNİ YAŞAYIN! Dünyanın en heyecan verici iki tekerlekli yarışmasının takımları, sürücüleri, bisikletleri ve pistleriyle WSBK™ Şampiyonasının resmi oyunu.
Kendinizi poker dünyasında dikkate alınması gereken bir güç olarak mı düşünüyorsunuz?
Yorumlar
Yorum ekle