Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World Championship Rugby Türkçe yama

28.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız World Championship Rugby. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Dr.XJ, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni World Championship Rugby (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Dr.XJ
Oyun açıklaması:
Şimdiye kadarki en eleştirmenlerce beğenilen ragbi oyunu geri döndü. Jonah Lomu Rugbynin yaratıcılarından halefi "World Championship Rugby", onu bu kadar popüler yapan tüm temel unsurlarla birlikte geliyor, ancak şimdi yeni nesil sistemler için harika grafikler, sunum ve oynanış ekleniyor.

İndirme sayısı:
10406
Yayın yılı:
2004





World Championship Rugby oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World Championship Rugby dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World Championship Rugby klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World Championship Rugby ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World Championship Rugby oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World Championship Rugby içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Championship Manager: World of Football, Championship Manager 5in çıkışından bu yana dizi ile ilgilenen Beatiful Game stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir futbol menajeridir.
Dart geri döndü ve her zamankinden daha iyi! Ödüllü stüdyo Rebellion tarafından tamamen yeniden yazılan PDC World Championship Darts 2009, bugüne kadarki en iyi dart oyunudur.
En çok satan poker video oyunu markasının yayıncılarından World Championship Poker World Championship Cards, tüm arkadaşlarınıza meydan okumak için eğlenceli çeşitli kart oyunları sunacak!
Bu, önde gelen Rugby oyun geliştiricisinin 2011 Rugby Dünya Kupasının resmi oyunudur.
Turnuva düellosu 2008 Yu-Gi-Oh!un resmi yazılımıyla geri döndü! Dünya Turnuvası!
Yorumlar
Yorum ekle