Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 Türkçe yama

28.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Yu-Gi-Oh! World Championship 2008. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir IRAQ ATT.

Oyun için türkçe yama metni Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Turnuva düellosu 2008 Yu-Gi-Oh!un resmi yazılımıyla geri döndü! Dünya Turnuvası! İki heyecan verici oyun modunda savaşın: "Dünya Şampiyonası" modu ve etkinliklere katılabileceğiniz, düello ruhlarıyla tanışabileceğiniz ve yeni kartlar satın alabileceğiniz yeni "Düello Dünyası" modu.

İndirme sayısı:
10135
Yayın yılı:
2007





Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Açıklama Dünya Şampiyonası Oyunları, elde taşınabilir konsollarda bulunan en gerçekçi atletizm simülasyonudur.
Efsanevi bir Digimon turnuvası az önce duyuruldu! Yeni bir Digimon Terbiyecisi olarak, vahşi doğadaki en güçlü Digimonu avlamak ve yakalamak için Dijital Dünyayı keşfedin!
İlk kez, Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası Turnuvası serisi, Nintendo DS™de ilk kez sahneye çıkıyor.
SBK WORLD CHAMPIONSHIP® DENEYİMİNİ YAŞAYIN! Dünyanın en heyecan verici iki tekerlekli yarışmasının takımları, sürücüleri, bisikletleri ve pistleriyle WSBK™ Şampiyonasının resmi oyunu.
Dünya Şampiyonası Turnuva serisinin bir sonraki bölümü, her zamankinden daha fazla kart ve daha fazla tekrar değeri ekliyor.
Yorumlar
Yorum ekle