Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Velocity Türkçe yama

13.03.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Velocity. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MP2K.

Oyun için türkçe yama metni Velocity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
2212de uzak yıldız Vilio patlayarak kırmızı bir deve dönüştü ve derin uzay madenciliği gemilerimize, koloni kruvazörlerimize ve Özel Kuvvetler savaş uçaklarımıza elektromanyetik bir darbe göndererek birincil güçlerini devre dışı bıraktı.

İndirme sayısı:
10622
Yayın yılı:
2012





Velocity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Velocity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Velocity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Velocity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Velocity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Velocity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Her biri kendi benzersiz kişiliği, beceri seti ve nitelikleri olan Yüksek Hızlı Bowlers ile tanışın.
PC için Deep Space Settlement, klasik 4X oyunlarının ve popüler RTSlerin unsurlarını birleştiren kapsamlı bir uzay strateji oyunudur.
Mini-Mech Mayhem, portföyü Velocity 2X ve Tiny Traxi içeren bir stüdyo olan FuturLab tarafından geliştirilen bir kavga oyunudur.
Bir barf çantasıyla gelmesi gereken bu saf aksiyon oyununda uçun! Şimdi Terminal Velocityye tırmanın ve bir seçenek olarak savaş sunan uçuş simülatörlerine asla geri dönmeyeceksiniz.
Velocity 2X, bilim kurgu platform oyunudur ve tek bir macerada onları vurun.
Yorumlar
Yorum ekle