Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Target: Terror Türkçe yama

12.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Target: Terror. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Black Monks.

Oyun için türkçe yama metni Target: Terror (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Black Monks
Oyun açıklaması:
Oyuncuya tam bir arcade deneyimi ve daha gerçekçi bir kontrol şeması veren Wii Zapper™ için tam destek. Atari şutunun tam, doğrudan bağlantı noktasıyla oturma odanızda atari eğlencesinin tadını çıkarın.

İndirme sayısı:
10723
Yayın yılı:
2008





Target: Terror oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Target: Terror dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Target: Terror klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Target: Terror ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Target: Terror oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Target: Terror içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PSP® (PlayStation®Portable) sistemindeki en özgün ve gerçekçi üçüncü şahıs savaş taktik nişancı oyunu olan SWAT®: Target Liberty™de, düşmanları bastırıp ortadan kaldırırken rehineleri güvenli bir
Target, bizi eski Varşova Paktı ülkelerinde Sovyetler Birliğinin çöküşünden sonra bir genişlemenin olduğu 1997 yılına götüren bir aksiyon oyunudur.
Stealth Force: The War on Terror, kontrollü bir karakterin göz görünümüne sahip düşük bütçeli bir nişancı oyunudur.
Hannibal: Terror of Rome, Antik Dünyanın iki süper gücü olan Kartaca ve Roma tarafından MÖ 230dan 201e kadar yürütülen destansı savaşları kapsar.
Üçüncü Reichtaki Müttefik gece baskınlarını gösteren bir uçuş simülatörü.
Yorumlar
Yorum ekle