Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stealth Force: The War on Terror Türkçe yama

12.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Stealth Force: The War on Terror. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Stealth Force: The War on Terror (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: DOC
Oyun açıklaması:
Stealth Force: The War on Terror, kontrollü bir karakterin göz görünümüne sahip düşük bütçeli bir nişancı oyunudur. Oyuncu, düşman topraklarında oynanan bir dizi göreve katılır.

İndirme sayısı:
10900
Yayın yılı:
2005





Stealth Force: The War on Terror oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stealth Force: The War on Terror dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stealth Force: The War on Terror klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stealth Force: The War on Terror ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stealth Force: The War on Terror oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stealth Force: The War on Terror içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stealth Inc. 2, 2011 yılında PClerde çıkış yapan ve daha sonra Stealth Inc.
Stealth Bastard Deluxe, rakiplerinin tuzaklarından ve güvenlik sistemlerinden kaçınması gereken bir hırsız ve hacker hakkında eğlenceli bir platform oyunudur.
F-19 Stealth Fighter, 1988 yılında Sid Meier tarafından bu tür üretimle tanınan MicroProse için geliştirilen bir uçak simülatörüdür.
Stealth Piç Deluxe, rakiplerinin tuzaklarından ve güvenlik sistemlerinden kaçınması gereken bir hırsız ve hacker hakkında komik bir platform oyunudur.
100.000 adetlik Stealth Force: The War on Terrorün merakla beklenen devamı olan bu destansı yeni bölüm, seçkin Özel Kuvvetler birimi "Gizli Kuvvet"in uluslararası terörist hücreler dünyasını yok etme
Yorumlar
Yorum ekle