Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stealth Force 2 Türkçe yama

03.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Stealth Force 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Stealth Force 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: RESURRECTiON
Oyun açıklaması:
100.000 adetlik Stealth Force: The War on Terrorün merakla beklenen devamı olan bu destansı yeni bölüm, seçkin Özel Kuvvetler birimi "Gizli Kuvvet"in uluslararası terörist hücreler dünyasını yok etme arayışında otuz yılı kapsıyor.

İndirme sayısı:
8352
Yayın yılı:
2008





Stealth Force 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stealth Force 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stealth Force 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stealth Force 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stealth Force 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stealth Force 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stealth Inc. 2, 2011 yılında PClerde çıkış yapan ve daha sonra Stealth Inc.
Stealth Bastard Deluxe, rakiplerinin tuzaklarından ve güvenlik sistemlerinden kaçınması gereken bir hırsız ve hacker hakkında eğlenceli bir platform oyunudur.
Stealth Force: The War on Terror, kontrollü bir karakterin göz görünümüne sahip düşük bütçeli bir nişancı oyunudur.
Tenchu ​​2: Birth of the Stealth Assassins, 2000 yılında piyasaya sürülen, başrolde ninja savaşçıları ile gizli bir gizli görüşmenin devamı niteliğindedir.
F-19 Stealth Fighter, 1988 yılında Sid Meier tarafından bu tür üretimle tanınan MicroProse için geliştirilen bir uçak simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle