Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

F-19 Stealth Fighter Türkçe yama

12.10.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik F-19 Stealth Fighter. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni F-19 Stealth Fighter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
F-19 Stealth Fighter, 1988 yılında Sid Meier tarafından bu tür üretimle tanınan MicroProse için geliştirilen bir uçak simülatörüdür. Bu oyunun adandığı uçak aslında mevcut olmasa da, bir zamanlar tüm askeri hayranların ve tespit edilemeyen bir savaşçının gizli projelerinden bahseden komplo teorisyenlerinin gözleri ile uyuyordu.

İndirme sayısı:
10705
Yayın yılı:
1988





F-19 Stealth Fighter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) F-19 Stealth Fighter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales F-19 Stealth Fighter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama F-19 Stealth Fighter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


F-19 Stealth Fighter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve F-19 Stealth Fighter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stealth Inc. 2, 2011 yılında PClerde çıkış yapan ve daha sonra Stealth Inc.
F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0, tespit edilemeyen Lockheed F-117A Nighthawk taktik bombardıman uçağının bir simülatörüdür.
Pandora Stealth for PC, Heartcore Games tarafından geliştirilen çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
Tenchu ​​2: Birth of the Stealth Assassins, 2000 yılında piyasaya sürülen, başrolde ninja savaşçıları ile gizli bir gizli görüşmenin devamı niteliğindedir.
SQUADRON KARAR DANIŞMANLIĞI: İstihbarat raporları, İranın Uçuşa Yasak Bölge içinde taarruz hava operasyonları yürütmek istediğini gösteriyor.
Yorumlar
Yorum ekle