Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0 Türkçe yama

29.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DimitarSerg, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0, tespit edilemeyen Lockheed F-117A Nighthawk taktik bombardıman uçağının bir simülatörüdür. Başlık, 1987 yılında Microprose tarafından F-19 Stealth Fighter oyunuyla başlatılan simülasyon serisinin ikinci bölümüdür.

İndirme sayısı:
9539
Yayın yılı:
1991





F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve F-117A Nighthawk Stealth Fighter 2.0 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stealth Inc. 2, 2011 yılında PClerde çıkış yapan ve daha sonra Stealth Inc.
Rebel Raiders: Operation Nighthawk, bir video oyununda nadiren ulaşılan bir yoğunlukla şimdiye kadar tanık olunan en çılgın hava savaşlarından bazılarını içeren nihai fütüristik hava savaş oyunudur.
Stealth Force: The War on Terror, kontrollü bir karakterin göz görünümüne sahip düşük bütçeli bir nişancı oyunudur.
SQUADRON KARAR DANIŞMANLIĞI: İstihbarat raporları, İranın Uçuşa Yasak Bölge içinde taarruz hava operasyonları yürütmek istediğini gösteriyor.
F-19 Stealth Fighter, 1988 yılında Sid Meier tarafından bu tür üretimle tanınan MicroProse için geliştirilen bir uçak simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle