Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hannibal: Terror of Rome Türkçe yama

20.01.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Hannibal: Terror of Rome! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hannibal: Terror of Rome (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Hannibal: Terror of Rome, Antik Dünyanın iki süper gücü olan Kartaca ve Roma tarafından MÖ 230dan 201e kadar yürütülen destansı savaşları kapsar.

İndirme sayısı:
8232
Yayın yılı:
2014





Hannibal: Terror of Rome oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hannibal: Terror of Rome dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hannibal: Terror of Rome klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hannibal: Terror of Rome ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hannibal: Terror of Rome oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hannibal: Terror of Rome içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hannibal strateji oyununun aksiyonu bizi, Saguntun Kartaca ordusu tarafından işgal edilmesinin İkinci Pön Savaşını tetiklediği MÖ 218e götürüyor.
Hannibal: Vengeance of Carthage, türlerin bir tür kavşağıdır: stratejik unsurları ve rol oynamayı birleştirir.
Hannibal: Rome and Carthage in the Second Pön Savaşı, genç Roma Cumhuriyeti ile karada ve denizde tam bir savaş sırasında Kartaca ordusunun komutasını size veren yeni ve yenilikçi bir sıra tabanlı
Total War: Rome II Hannibal at the Gates for PC, Creative Assembly tarafından geliştirilen beğenilen bir strateji oyununun ikinci genişleme paketidir.
Hannibal, Koyunların Sessizliğini temel aldığı enfes gerilim filminden miras kalan çok yüksek dozda "heyecan" içeren bir macera aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle