Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Target Türkçe yama

08.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Target. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ASA.

Oyun için türkçe yama metni Target (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Target, bizi eski Varşova Paktı ülkelerinde Sovyetler Birliğinin çöküşünden sonra bir genişlemenin olduğu 1997 yılına götüren bir aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
10507
Yayın yılı:
1998





Target oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Target dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Target klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Target ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Target oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Target içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyuncuya tam bir arcade deneyimi ve daha gerçekçi bir kontrol şeması veren Wii Zapper™ için tam destek.
PSP® (PlayStation®Portable) sistemindeki en özgün ve gerçekçi üçüncü şahıs savaş taktik nişancı oyunu olan SWAT®: Target Liberty™de, düşmanları bastırıp ortadan kaldırırken rehineleri güvenli bir
1953: NATO vs. Varşova Paktı, 1950lerde geçen, NATO topluluğu ile Varşova Paktı ülkeleri arasındaki hayali bir çatışmayı konu alan klasik bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
Üçüncü Reichtaki Müttefik gece baskınlarını gösteren bir uçuş simülatörü.
Target Games tarafından yıllar önce yaratılan ve icat edilen bilim kurgu Mutant Chronicles dünyasında geçen aksiyon ile MMORPG türüne ait genişletilmiş üretim.
Yorumlar
Yorum ekle