Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Target For Tonight Türkçe yama

14.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Target For Tonight. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama REVENGE.

Oyun için türkçe yama metni Target For Tonight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Üçüncü Reichtaki Müttefik gece baskınlarını gösteren bir uçuş simülatörü. Oyunda, müttefik makinelerin başında oturarak Nazi savaş makinesine daha fazla bomba atacağımızı veya Alman savaşçılarında Vaterlandın bombardımanını önlemeye çalışacağımızı seçebilirsiniz.

İndirme sayısı:
9068
Yayın yılı:
2023





Target For Tonight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Target For Tonight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Target For Tonight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Target For Tonight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Target For Tonight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Target For Tonight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyuncuya tam bir arcade deneyimi ve daha gerçekçi bir kontrol şeması veren Wii Zapper™ için tam destek.
Not Tonight, Panic Barn stüdyosu tarafından oluşturulmuş RPG özelliklerine sahip bir macera oyunudur.
PSP® (PlayStation®Portable) sistemindeki en özgün ve gerçekçi üçüncü şahıs savaş taktik nişancı oyunu olan SWAT®: Target Liberty™de, düşmanları bastırıp ortadan kaldırırken rehineleri güvenli bir
Target, bizi eski Varşova Paktı ülkelerinde Sovyetler Birliğinin çöküşünden sonra bir genişlemenin olduğu 1997 yılına götüren bir aksiyon oyunudur.
Not Tonight 2, Panic Barn stüdyosunun görsel roman unsurlarına sahip bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle