Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Far Cry Instincts Türkçe yama

26.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Far Cry Instincts! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama J@CK@L sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Far Cry Instincts (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Far Cry oyununun PCde başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden sonra, Ubisoft şirketi konsol portunu oluşturmaya karar verdi. Orijinal oyunun genişletilmiş bir versiyonu olan Far Cry Instincts böyle doğdu.

İndirme sayısı:
8026
Yayın yılı:
2023





Far Cry Instincts oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Far Cry Instincts dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Far Cry Instincts klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Far Cry Instincts ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Far Cry Instincts oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Far Cry Instincts içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dogz oyununun başarısıyla motive olan Ubisoft şirketi, bu hit oyunun devamını yayınlamaya karar verdi.
System Shockun piyasaya sürülmesinden üç yıl sonra, yaratıcıları, büyük şirketler tarafından yaratılan bir yapay zekanın insanlara karşı durduğu bir bilim kurgu dünyasına dönmeye karar verdi.
Doom 3ün piyasaya sürülmesinden sekiz yıl sonra, id Softwarein John Carmack liderliğindeki geliştirme ekibi, yedinci nesil konsolların (Xbox 360 ve PlayStation 3) teknik yetenekleri için yeniden
Hompelanetin temel sürümü yalnızca tek oyuncu modunu içeriyordu. Oyunun yazarları, Rus geliştirme şirketi Revolt Games, galasından hemen sonra, yaşayan rakiplerle savaşmanıza izin veren bir eklenti
Far Cry Instincts Predator, Ubisoft Montreal Studio tarafından oluşturulmuş bir nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle