Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Doom 3: BFG Edition Türkçe yama

06.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Doom 3: BFG Edition. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama OUTLAWS.

Oyun için türkçe yama metni Doom 3: BFG Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
Doom 3ün piyasaya sürülmesinden sekiz yıl sonra, id Softwarein John Carmack liderliğindeki geliştirme ekibi, yedinci nesil konsolların (Xbox 360 ve PlayStation 3) teknik yetenekleri için yeniden ustalaştırılan hitlerinin özel bir versiyonunu hazırlamaya karar verdi.

İndirme sayısı:
8143
Yayın yılı:
2012





Doom 3: BFG Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Doom 3: BFG Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Doom 3: BFG Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Doom 3: BFG Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Doom 3: BFG Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Doom 3: BFG Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Doom II RPG, tarihin en ünlü FPS atıcılarından birinin efsanesini basit bir RPG oyununun unsurlarıyla birleştirmeye yönelik başka bir girişimdir.
Doom 64, aynı başlık altında Nintendo 64 FPSnin yeniden baskısıdır.
Doom Eternal, 1993te doğan efsanevi FPS serisinin eleştirmenler ve oyuncular tarafından beğenilen yeniden başlatılması olan 2016daki Doomun doğrudan devamı olan klasik bir FPP nişancı oyunudur.
Doom 3: VR Edition, oyunun bu sürümünü de yaratan id Software stüdyosunun kült FPS serisinin üçüncü bölümünün yeni bir sürümüdür.
Mighty Doom, studio id Softwarein popüler FPS serisinin mobil bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle