Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Doom 64 Türkçe yama

07.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Doom 64. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GGHZ.

Oyun için türkçe yama metni Doom 64 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Doom 64, aynı başlık altında Nintendo 64 FPSnin yeniden baskısıdır. Oyun id Software tarafından geliştirildi ve Bethesda Softworks tarafından yayınlandı (orijinali Midway Gamesin eseriydi).

İndirme sayısı:
10232
Yayın yılı:
2020





Doom 64 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Doom 64 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Doom 64 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Doom 64 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Doom 64 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Doom 64 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Doom II RPG, tarihin en ünlü FPS atıcılarından birinin efsanesini basit bir RPG oyununun unsurlarıyla birleştirmeye yönelik başka bir girişimdir.
Doom 3: VR Edition, oyunun bu sürümünü de yaratan id Software stüdyosunun kült FPS serisinin üçüncü bölümünün yeni bir sürümüdür.
Doom VFR, oynamak için gerekli olan VR kulaklıklar için id Software tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunudur.
Master Levels for Doom II, id Software tarafından GT Interactive ile işbirliği içinde hazırlanan, 1994ten itibaren Doom II: Hell on Earth için bir dizi ek seviyedir.
Mighty Doom, studio id Softwarein popüler FPS serisinin mobil bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle