Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Master Levels for Doom II Türkçe yama

11.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Master Levels for Doom II. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Master Levels for Doom II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
Master Levels for Doom II, id Software tarafından GT Interactive ile işbirliği içinde hazırlanan, 1994ten itibaren Doom II: Hell on Earth için bir dizi ek seviyedir.

İndirme sayısı:
8997
Yayın yılı:
1995





Master Levels for Doom II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Master Levels for Doom II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Master Levels for Doom II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Master Levels for Doom II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Master Levels for Doom II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Master Levels for Doom II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Doom II RPG, tarihin en ünlü FPS atıcılarından birinin efsanesini basit bir RPG oyununun unsurlarıyla birleştirmeye yönelik başka bir girişimdir.
Doom 64, aynı başlık altında Nintendo 64 FPSnin yeniden baskısıdır.
99 Levels to Hell, Şeytanla son savaşta savaşmak için cehenneme bir yolculuğa çıktığımız klasik iki boyutlu roguelike platform oyunlarının bir temsilcisidir.
Doom 3: VR Edition, oyunun bu sürümünü de yaratan id Software stüdyosunun kült FPS serisinin üçüncü bölümünün yeni bir sürümüdür.
Doom VFR, oynamak için gerekli olan VR kulaklıklar için id Software tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle