Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Doom VFR Türkçe yama

02.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Doom VFR, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FLG.

Oyun için türkçe yama metni Doom VFR (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Doom VFR, oynamak için gerekli olan VR kulaklıklar için id Software tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunudur. Üretim, diğer platformların yanı sıra PC ve PS4 için çıktı.

İndirme sayısı:
10493
Yayın yılı:
2017





Doom VFR oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Doom VFR dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Doom VFR klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Doom VFR ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Doom VFR oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Doom VFR içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve XBX için Doom 3, bir bilim kurgu birinci şahıs nişancı ve 90ların ortalarında kendi türünde yeni standartlar belirleyen efsanevi serinin üçüncü büyük bölümüdür.
Doom II RPG, tarihin en ünlü FPS atıcılarından birinin efsanesini basit bir RPG oyununun unsurlarıyla birleştirmeye yönelik başka bir girişimdir.
Doom 64, aynı başlık altında Nintendo 64 FPSnin yeniden baskısıdır.
Doom 3: VR Edition, oyunun bu sürümünü de yaratan id Software stüdyosunun kült FPS serisinin üçüncü bölümünün yeni bir sürümüdür.
Master Levels for Doom II, id Software tarafından GT Interactive ile işbirliği içinde hazırlanan, 1994ten itibaren Doom II: Hell on Earth için bir dizi ek seviyedir.
Yorumlar
Yorum ekle