Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

99 Levels to Hell Türkçe yama

06.01.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz 99 Levels to Hell. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni 99 Levels to Hell (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
99 Levels to Hell, Şeytanla son savaşta savaşmak için cehenneme bir yolculuğa çıktığımız klasik iki boyutlu roguelike platform oyunlarının bir temsilcisidir.

İndirme sayısı:
10662
Yayın yılı:
2014





99 Levels to Hell oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 99 Levels to Hell dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 99 Levels to Hell klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 99 Levels to Hell ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


99 Levels to Hell oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 99 Levels to Hell içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Neighbours back From Hell, 2003 ve 2004 yıllarından Neighbours From Hell ve Neighbors From Hell 2 mizahi bulmaca oyunlarının yeniden ustalaştırılmış sürümlerini içeren bir pakettir.
Hell Let Loose, bağımsız Avustralya stüdyosu Black Matterın ilk projesidir.
Master Levels for Doom II, id Software tarafından GT Interactive ile işbirliği içinde hazırlanan, 1994ten itibaren Doom II: Hell on Earth için bir dizi ek seviyedir.
Green Hell VR, sanal gerçeklik kulaklıkları için geliştirilen Green Hell başlığı altında 2019 yılında piyasaya sürülen hayatta kalma oyununun özel bir versiyonudur.
"Full Throttle: Hell On Wheels", 1995teki "Full Throttle" aksiyonunun unsurlarıyla kült maceranın ikinci kısmıdır.
Yorumlar
Yorum ekle