Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Doom Eternal Türkçe yama

20.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Doom Eternal. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TMG.

Oyun için türkçe yama metni Doom Eternal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Doom Eternal, 1993te doğan efsanevi FPS serisinin eleştirmenler ve oyuncular tarafından beğenilen yeniden başlatılması olan 2016daki Doomun doğrudan devamı olan klasik bir FPP nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
9816
Yayın yılı:
2020





Doom Eternal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Doom Eternal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Doom Eternal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Doom Eternal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Doom Eternal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Doom Eternal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One, FPP nişancı Doom Eternal için 2020de piyasaya sürülen kapsamlı bir özellik DLCsinin ilk bölümüdür.
Arkanoid: Eternal Battle, 1986da çıkan kült arcade oyununun yeni bir versiyonudur.
Doom 64, aynı başlık altında Nintendo 64 FPSnin yeniden baskısıdır.
Doom VFR, oynamak için gerekli olan VR kulaklıklar için id Software tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunudur.
Lunar 2: Eternal Blue Complete, Sega CD platformunda yayınlanan bir RPG olan Lunar 2: Eternal Bluenun geliştirilmiş bir sürümü ve çok sıcak bir şekilde alınan Lunar: The Silver Starın devamı.
Yorumlar
Yorum ekle