Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One Türkçe yama

06.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama POSTMORTEM.

Oyun için türkçe yama metni Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One, FPP nişancı Doom Eternal için 2020de piyasaya sürülen kapsamlı bir özellik DLCsinin ilk bölümüdür.

İndirme sayısı:
8502
Yayın yılı:
2020





Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Knights of the Eternal Throne, 2011de PC için piyasaya sürülen Star Wars: The Old Republic adlı bir Star Wars MMORPG için bir başka önemli DLCdir.
Arkanoid: Eternal Battle, 1986da çıkan kült arcade oyununun yeni bir versiyonudur.
PS4 ve XONE için Diablo III: Eternal Collection, Dialo II: Reaper of Souls – Ultimate Evil Editionın genişletilmiş bir versiyonudur.
Doom Eternal, 1993te doğan efsanevi FPS serisinin eleştirmenler ve oyuncular tarafından beğenilen yeniden başlatılması olan 2016daki Doomun doğrudan devamı olan klasik bir FPP nişancı oyunudur.
Doom VFR, oynamak için gerekli olan VR kulaklıklar için id Software tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle