Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arkanoid: Eternal Battle Türkçe yama

26.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Arkanoid: Eternal Battle. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir R2R, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Arkanoid: Eternal Battle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: R2R
Oyun açıklaması:
Arkanoid: Eternal Battle, 1986da çıkan kült arcade oyununun yeni bir versiyonudur. Pastagames stüdyosu tarafından geliştirildi ve Microids tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10695
Yayın yılı:
2023





Arkanoid: Eternal Battle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arkanoid: Eternal Battle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arkanoid: Eternal Battle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arkanoid: Eternal Battle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arkanoid: Eternal Battle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arkanoid: Eternal Battle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Eternal Return, MOBA ve battle royale unsurları içeren çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
Tanıdık, henüz yeni! Blok kırma oyunlarında bir devrimi ateşleyen 1986 oyunu, Nintendo DSde her zamankinden daha iyi ve geri döndü.
O GERİ DÖNDÜ. O KIZDI. İNTİKAM İSTİYOR. Çok uzun zaman önce DOHu galaksiler arası bir hamur haline getirdin ve kaçtın.
Meydan okumadan kurtulabilir misin? Electronic Game Player Magazine tarafından şimdiye kadarki en iyi ev video oyunlarından biri olarak seçilen ödüllü orijinal arcade oyunu, ev bilgisayarınızda
PS4 ve XONE için Diablo III: Eternal Collection, Dialo II: Reaper of Souls – Ultimate Evil Editionın genişletilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle