Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arkanoid Türkçe yama

15.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Arkanoid. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SZOPKA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Arkanoid (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Meydan okumadan kurtulabilir misin? Electronic Game Player Magazine tarafından şimdiye kadarki en iyi ev video oyunlarından biri olarak seçilen ödüllü orijinal arcade oyunu, ev bilgisayarınızda oynamanız için hazır ve sizi bekliyor.

İndirme sayısı:
9425
Yayın yılı:
1988





Arkanoid oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arkanoid dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arkanoid klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arkanoid ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arkanoid oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arkanoid içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tanıdık, henüz yeni! Blok kırma oyunlarında bir devrimi ateşleyen 1986 oyunu, Nintendo DSde her zamankinden daha iyi ve geri döndü.
O GERİ DÖNDÜ. O KIZDI. İNTİKAM İSTİYOR. Çok uzun zaman önce DOHu galaksiler arası bir hamur haline getirdin ve kaçtın.
Arkanoid: Eternal Battle, 1986da çıkan kült arcade oyununun yeni bir versiyonudur.
Shatter Remastered Deluxe, arkanoid kültünden çok şey çeken, 2009da piyasaya sürülen arcade oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
24 benzersiz mini oyun oynamak için Dokunmatik Ekran dönüş tekerleğini kullanın: Arkanoid: Üç raket kaybetmeden önce tüm blokları yok edin.
Yorumlar
Yorum ekle