Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arkanoid DS Türkçe yama

23.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Arkanoid DS! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CBR.

Oyun için türkçe yama metni Arkanoid DS (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:


İndirme sayısı:
10681
Yayın yılı:
2008





Arkanoid DS oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arkanoid DS dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arkanoid DS klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arkanoid DS ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arkanoid DS oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arkanoid DS içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
O GERİ DÖNDÜ. O KIZDI. İNTİKAM İSTİYOR. Çok uzun zaman önce DOHu galaksiler arası bir hamur haline getirdin ve kaçtın.
Arkanoid: Eternal Battle, 1986da çıkan kült arcade oyununun yeni bir versiyonudur.
Meydan okumadan kurtulabilir misin? Electronic Game Player Magazine tarafından şimdiye kadarki en iyi ev video oyunlarından biri olarak seçilen ödüllü orijinal arcade oyunu, ev bilgisayarınızda
Shatter Remastered Deluxe, arkanoid kültünden çok şey çeken, 2009da piyasaya sürülen arcade oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
24 benzersiz mini oyun oynamak için Dokunmatik Ekran dönüş tekerleğini kullanın: Arkanoid: Üç raket kaybetmeden önce tüm blokları yok edin.
Yorumlar
Yorum ekle