Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Homeplanet: Playing With Fire Türkçe yama

08.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Homeplanet: Playing With Fire. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama CHAOS! sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Homeplanet: Playing With Fire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Hompelanetin temel sürümü yalnızca tek oyuncu modunu içeriyordu. Oyunun yazarları, Rus geliştirme şirketi Revolt Games, galasından hemen sonra, yaşayan rakiplerle savaşmanıza izin veren bir eklenti oluşturmaya karar verdi.

İndirme sayısı:
9996
Yayın yılı:
2004





Homeplanet: Playing With Fire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Homeplanet: Playing With Fire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Homeplanet: Playing With Fire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Homeplanet: Playing With Fire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Homeplanet: Playing With Fire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Homeplanet: Playing With Fire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pools of Darkness, Unutulmuş Diyarlar dünyasında geçen Advanced Dungeons & Dragons kurallarına dayanan cRPG destanının dördüncü ve son bölümüdür.
Curse of the Azure Bonds, Unutulmuş Diyarların fantastik dünyasında geçen Advanced Dungeons & Dragons kurallarına dayanan cRPG serisinin ikinci bölümüdür.
Fire Emblem Fates: Conquest for 3DS, 1990dan beri piyasada olan popüler taktik jRPG serisinin bir başka bölümüdür.
Bu bir Köpek Yiyen Köpek Dünyası. Kazanan her şeyi alır poker dünyasında yüksek bir oyuncu olun.
Galaxy on Fire 3: Manticore for SWITCH, AND ve iOS, Galaxy on Fire serisinin 2006da ilk çıkışını yapan başka bir girişidir.
Yorumlar
Yorum ekle