Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Galaxy on Fire 3: Manticore Türkçe yama

24.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Galaxy on Fire 3: Manticore. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ZENiTH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Galaxy on Fire 3: Manticore (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Galaxy on Fire 3: Manticore for SWITCH, AND ve iOS, Galaxy on Fire serisinin 2006da ilk çıkışını yapan başka bir girişidir. Oyunun öncülü – Galaxy on Fire 3: Manticore Rising olarak bilinen bir ön bölüm, özel olarak şu tarihte piyasaya sürüldü: elma televizyonu.

İndirme sayısı:
10484
Yayın yılı:
2016





Galaxy on Fire 3: Manticore oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Galaxy on Fire 3: Manticore dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Galaxy on Fire 3: Manticore klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Galaxy on Fire 3: Manticore ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Galaxy on Fire 3: Manticore oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Galaxy on Fire 3: Manticore içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Space Run Galaxy, PCde yayınlanan gelişmiş kule savunma özelliklerine sahip gerçek zamanlı bir uzay stratejisidir.
Galaxy on Fire: Alliances, 2005 yılında Java tabanlı akıllı telefonlarda başlatılan mobil bilim kurgu serisinin bir sonraki bölümüdür.
App Storeda bilim kurgu standardını belirleyen destansı, ödüllü destan şimdi Macte Galaxy on Fire 2™ Full HDde parlıyor.
Galaxy Trucker, Android cihazlarda kullanılabilen bir uzay strateji oyunudur.
Galaxy of Pen & Paper for PC, AND ve iOS, Knights of Pen & Paper (serinin ilk oyunu) ve Chroma Squadın yaratıcıları Behold tarafından geliştirilen mizahi RPG serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle